Smartwatcher Support

Smartwatcher Support

Een personenalarm horloge kan een spraakverbinding tot stand brengen met een of meer telefoons van mensen die om u geven, die naar uw behoeften luisteren en hulp organiseren als dat nodig is. Een simpele druk op de knop aan de zijkant van het horloge verbindt u met uw helpers. In het geval dat u bent gevallen, verdwaald bent of u gewoon niet lekker voelt.

Het horloge werkt in combinatie met een abonnement. We bieden vier abonnementen aan, zodat u kunt kiezen met wie u verbonden wilt worden. Is het de kring van familieleden en vrienden? Of praat u liever rechtstreeks met een zorgverlener? Het is ook mogelijk om de twee opties te combineren en het beste van beide te hebben.

Misschien gebruikt u de alarmknop maar één keer per maand voor een testgesprek. Maar als u weet dat een simpele druk op de knop genoeg is om u te verbinden met degenen die er voor u zijn, voelt u zich onafhankelijker en zelfverzekerder, waar u ook bent.

Privacy settings

For an optimal website experience, we use cookies and other online technologies to show personalized content, offer features and collect statistics. Your click on "Accept" allows us this data processing as well as the transfer to third party providers (also in third countries) according to our privacy policy. Cookies can be rejected at any time or adjusted in the settings.

Privacy Policy

Privacy settings

This tool helps you select or disable various tags, trackers and analytics tools on this website.

Privacy Policy