Smartwatcher Support

Smartwatcher Support

Vibratie tijdens een actief alarm:
Hier kunnen drie opties worden geselecteerd:

  • Uitschakelen
  • Onderbroken
  • Vaak

 

Piep voor alarm:
Het horloge speelt een paar seconden lang een geluidssignaal af voordat een alarm wordt geactiveerd. Dit geeft de Drager de mogelijkheid om het alarm te annuleren en zo een vals alarm te voorkomen.

 

Taal:
Dit bepaalt de taal die wordt gebruikt voor berichten op het horloge en voor audio-aankondigingen. Engels, Duits, Frans, Italiaans en Nederlands kunnen worden geselecteerd.

 

Energiebesparende modus:
Verhoogt de levensduur van de batterij door de gegevensoverdracht te minimaliseren. We raden aan dit in te schakelen als de ervaren levensduur van de batterij niet genoeg is voor uw behoeften. Merk op dat de batterijstatistieken van het horloge niet worden weergegeven als uw de energiebesparende modus heeft ingeschakeld.

 

Automatisch oproepen beantwoorden:
De oproepinstellingen bepalen onder welke omstandigheden een inkomend gesprek automatisch op het horloge wordt beantwoord. Hierdoor hoeft de Drager niet op het scherm te drukken om een oproep te beantwoorden. In de oproepinstellingen heeft u verschillende opties om te bepalen of de Drager de oproep actief moet beantwoorden.

 

Wijzerplaat:
Met het VITA horloge kunt u kiezen tussen een klassieke en een digitale wijzerplaat. U kunt ook beslissen of u de voorkeur geeft aan wit op zwart of zwart op wit. U kunt de dag/datum en de offline indicator activeren.

 

Herinnering lege batterij:
Het batterijsymbool knippert op het scherm en laat een toon horen wanneer het batterijniveau de ingestelde waarde bereikt. Dit herinnert de Drager eraan het horloge op te laden.

 

Herinneringsfrequentie:
Met de herinneringsfrequentie stelt u in hoe snel achter elkaar u herinneringen ontvangt dat het horloge moet worden opgeladen.

 

Spraakaankondiging:
Het horloge spreekt de woorden: “Laad uw horloge op”.

 

Stilte tussen:
U kunt een tijdsperiode instellen waarin het horloge geen herinneringen over de batterij verzendt.

Privacy settings

For an optimal website experience, we use cookies and other online technologies to show personalized content, offer features and collect statistics. Your click on "Accept" allows us this data processing as well as the transfer to third party providers (also in third countries) according to our privacy policy. Cookies can be rejected at any time or adjusted in the settings.

Privacy Policy

Privacy settings

This tool helps you select or disable various tags, trackers and analytics tools on this website.

Privacy Policy